Vidarebefordra

Jag skickar er läsare vidare till
http://ubrethilive.bloggplatsen.se

Jävla eksem!

Jag lider så med han. Önskar det kunde ge sig snart. Blir att höra av sig till farbror doktorn så han ev kan få en penicillinkur. Faan säger jag. Det är inte rättvist.

Följer upp senare när jag pratat med vårdcentral.

Trött

Idag är jag så fruktansvärt trött. Så trött att ja går in i saker, nästan slumrar till om jag sitter still för länge. Ändå har jag sovit i natt.  Jag har drömt konstigt och mycket i natt, och haft mycket grubbel de senaste dagarna. Det är väl det som kallas psykisk trötthet.

De senaste veckorna har jag vart mycket på Rampaborg med grabben. Det går framåt för han. Lär sig nytt varje dag. Vågar med för varje dag.
Tillsammans startade vi en kanal på youtube där vi lägger upp hans utveckling. Vill du titta så sök på kanalens namn KeQify.
Tror han är lite stolt över att vara med på youtube..iaf som hans ansiktsuttryck visar när vi tittar på dom.


Önskar er alla en kanon bra fortsättning på dagen.
See ya!

Patetiska människa!

Att du inte kan hälsa när vi möts eller berätta det du sa du ville ta öga mot öga är ett tecken på att du är feg. Du har inget att komma med. Ja det är tydligt att felet ligger hos dig. Att problemet är ditt. Å därför tycker jag riktigt synd om dig. Det måste kännas fruktansvärt jobbigt att hålla en fasad uppe konstant, som man ändå vet kommer brista. Kan inte vara lätt att tvingas vara "duktig å riktig" jämt. Men alla har ju brister å fel. Så även du! Det lyser igenom så jag förstår inte varför du försöker dölja det.
Vi har mötts många gånger i olika sammanhang men du tycks inte ha nåt att säga. Så då drar jag slutsatsen att jag har inte gjort nåt utan det är helt vanlig svensk avundsjuka. 
Önskar jag dig lycka till med allt i livet och lägger nu ner energin på dig. Du har haft dina chanser!

Have a nice life sweetheart!
 

 

 


Blogg *2

Ja jag har 2 bloggar. Jag har så jädrans svårt att bestämma mig för vilken som blir bäst. Jag håller på att väga för- och nackdelar än. Undertiden får ni gärna besöka båda. Kanske blir liiiite samma inlägg men ska försöka att INTE göra det.

http://ubreathilive.bloggplatsen.se

Here we go again!

Jag börjar bli riktigt rädd nu. Det snurrar i huvet, ögonen hänger inte med, kallsvettas å mår dåligt. Jag vill bara lägga mig ner å ligga still. Minsta lilla jag rör på huvet så snurrar det iväg med mig. 
Undrar vad det kan vara. Det känns lite som att det varvar mellan ångest och svimningskänsla. Blir det inte bättre under helgen så får jag försöka få en tid till vårdcentralen...
Ska samtidigt be att de tar prover för att kolla upp min värk. Den är nästan outhärdlig nu. MEN om jag får ett svar på varför jag har ont så kan jag kanske vänja mig vid det.

//P

Mitt "motto"


Jag kan vara snäll!
Men även elak.
Jag kan älska dig!
Men även hata dig.
Jag kan bry mig om dig!
Men även strunta i dig fullständigt.
Jag kan vara din vän!
Men även din värsta fiende.
Allting beror på hur du behandlar mig.
Ganska enkelt eller hur!?Hur är människan funtad?!

Jag tycker det är väldigt knepigt hur männniskan fungerar. Man kan leva tillsammans med nån i en "evighet" å få barn å ha det kanon. Men sen bara för att man går skilda vägar så måste det härjas å ställas till åt höger å vänster. Det ska bråkas om allt!
VARFÖR kan man inte förstå att det inte är den andre parten/föräldern som blir straffad utan BARNET/BARNEN!? Det gör mig så förbannad och upprörd!
Barnen vill ha BÅDA föräldrarna oavsett vad. De tycker om oss för dom vi är. De vill inte att vi bråkar. Det är faan vår skyldighet att se till att barnen får träffa båda.

Det här är nåt jag sett på flera håll de senaste 6 åren å det skrämmer mig att människan inte kommit längre i sitt tänkande än till mitt framför näsan.

För faan föräldrar (som går skilda vägar)! Gör inte separationen värre för barnen än den är!

Kram//P

To old?

Jag satt med K på rampa idag och var bara tvungen att testa att sk8a. Haha skitkul! Jag vill verkligen lära mig. Även om jag inte kan göra alla dessa trix så skulle det va kul att bara kunna åka rakt fram... å kanske svänga oxå. Sk8-skola kanske haha.

När blir man för gammal för att lära sig/åka skateboard då?

RSS 2.0